Tilbakemeldinger

Vil du gi en tilbakemelding på boka – eller har du spørsmål og kommentarer knyttet til innholdet?

Tilbakemeldinger på hvordan boka kan utvikles mht innhold og form er velkommen. Send dine meninger direkte til forfattern på e-post post@enbedrestart.no

 

28 feb

Bokomtale på Mammanett.no

Mammanett kommentar: En helt nydelig bok om spedbarn og samspill mellom foreldre og barn. Språket er enkelt og rettet mot foreldre. Her tas det tak i problemstillinger som enhver nybakt mamma og pappa vil kjenne seg igjen i, og konkrete løsningsforslag blir forslått. Vakre bilder og fin layout trekker inntrykket ytterligere opp.

Mammanett er et seriøst nettsted som har et bredt fagpanel i ryggen og som tidligere er kåret til beste nettsted for blivende og nybakte foreldre!

18 des

Refleksjon

En spennende høst og førjulsvinter er snart til ende – det store spørsmålet var; Ville boka finne fram? Treffe de det angår – blivende og nybakte foreldre – de som står rundt – familie, og noen ganger profesjonelle hjelpere….

Tilbakemeldingene har vært mange og varme! Ørjans kunnskap og design har behørig blitt kommentert og gitt honnør. Stigs fantastiske bilder likeså – gjennom planlagte og spontane blinkskudd har han latt situasjoner fått et billedlige uttrykk som taler til hver enkelt – uten forklaring! Tilbakemeldingen på teksten, tilnærmingen og de jordnære rådene har også kommet, i rikt monn!  Tankene, forklaringene, rådene og versene har funnet gjenklang – og det var jo meningen. Noen ville kanskje ha en «brukermanual», andre ville ha klare råd – atter andre vil ha vitenskaplige fakta. Håpet er at kunnskapen i denne lille boka finner dere og styrker dere – der dere er!

18 des

Medieomtale, VG søndag 28.10.12

Å få en hel side i VG Søndag var en flott opplevelse. Sammen med journalist og fotograf møtte vi en flott liten nybakt familie som jeg fikk vise og veilede – barnet var spennende og viste oss våkenrommets muligheter. Du finner artikkelen på VG nett her: http://pluss.vg.no/2012/10/28/1006/1006_20292018

18 des

Medieomtale, Harstad Tidende

Lørdag 29.september hadde avisa i Stig´s hjemby en fin 2-siders artikkel om boka, og det vi vil formidle med den. Sitatet «Boka er ment å tale både til hjertet og hjernen» er trukket fram. Dette er viktig fordi vi mennesker forstår med hele kroppen!

18 des

Medieomtale, Nordlys

Lørdag 6.oktober hadde Nord-Norges største avis en 3-siders omtale av boka, prosessen fram til utgivelse og oss som forfattere. Artikkelen heter «Se, babyen snakker til deg!» og du finner den på nettet på adressen: http://www.nordlys.no/lordag/article6282793.ece

 

18 des

Respons på boka

05.10.12: Gratulerer så mye! Helt fantastisk å lese boka deres, Inger Pauline. Et forståelig språk og den tar opp alle de viktige tema innen samspill og babystell, og er nydelig skrevet. Den er støttende, forståelsesfull  og anerkjennende overfor foreldrene. Temaet smerte er vart og fint presentert, med foreldrekontakten som vesentlig for at barnet skal kunne takle smerte best mulig. Foreldre trengte en sånn bok. Sykepleierne også. Jeg mener bestemt at det å lese denne boka vil gjøre sykepleiere til bedre samtalepartnere for foreldrene, fordi den er faglig sterk, og skrevet på et forståelig språk. Vennlig hilsen 

K. Engevik 
Fagutviklingssykepleier / Nidcap observatør / Nyfødtsykepleier
 
Helse Stavanger HF

21 aug

Forfatteren sier om boken

kontaktInnholdet i denne boken omhandler spedbarnstiden – en intens, men relativ kortvarig fase av en familie sitt livsløp.

I denne fasen dannes imidlertid samværsmønstre og stemninger som kan merkes lenge etter at barnet har fått beina under seg. Jeg beskriver sentrale utfordringer i barseltiden, gjennom å overlevere praktisk erfaringskunnskap i overensstemmelse med oppdatert forskningsbasert kunnskap.

Barn, foreldre og familier mestrer denne livsfasen på ulike måter. Boka beskriver det som er aktuelt og vesentlig uansett hvilken kultur eller miljø man tilhører.

Tilbakemeldinger på hvordan boka kan utvikles mht innhold og form er velkommen!

Innhold i denne boken er beskyttet av åndsverksloven. Det er forbudt å reprodusere innhold fra boka i noen form,
elektronisk, på papir eller på annet vis, uten innhentet skriftlig tillatelse fra utgiveren. Kopiering i strid med lov eller
avtale kan medføre erstatningansvar eller inndragning og kan straffes med bøter eller fengsel.

Web: Gnist Design – web som funkler!